Nyheter

Kollade backspegeln – fann mejsel i huvudet

Av: 

Olof Svensson

NYHETER

Mannen donade i trädgården när han föll och tuppade av.

Han vaknade med en konstig känsla mellan ögonen – en snabb blick i backspegeln på bilen gav honom den bisarra orsaken.

– Jag var tvungen att röka en cigarett för att lugna ner mig, säger han.

25-åringen hade änglavakt när han plötsligt ramlade i trädgården i polska Białystok.

Ovetande om att han landat på en skruvmejsel kravlade han fram till bilen som stod parkerad i närheten för att inspektera sig själv i backspegeln.

Synen som mötte honom var mejseln - som trängt in fem centimeter i huvudet och med en hårsmån missat hjärnan.

– Jag minns ingenting av vad som hände den där dagen. Vid något tillfälle när jag arbetade i trädgården halkade jag och föll. Nästa sak jag kommer ihåg var att min hand gjorde ont och att jag kände något märkligt nära mina ögon. Jag gick till min bil för att kolla i backspegeln vad det var, då såg jag skruvmejseln i huvudet, säger mannen, som vill vara anonym, till Daily Mail.

"Ringde min granne"

Den dramatiska spegelbilden var svår att smälta - innan han rusade iväg efter hjälp såg han därför till att nikotinsuget stillades.

– Jag var chockad. Jag rökte en cigarett för att lugna ner mig och sedan ringde jag min granne som körde mig till sjukhuset, säger han till tidningen.

Läkarna på universitetssjukhuset i Bialystok kämpade i tre timmar med att få ut verktyget. När operationen var klar konstaterade man att mejseln missat vitala organ med en hårsmån.

Det glädjande beskedet är att han enligt läkarna är på bättringsvägen och kommer bli helt återställd, skriver Daily Mail.

ANNONS

Munskydd, Covidtester och mycket mer till bra priser – och SNABB leverans hem till dörren!

Extern länk från Meds

Köp nu

Publisert: