12-åring misstänks för mord på man

NYHETER

Först åt de varsitt meal på McDonalds. Sedan gick de fyra tonåringarna till attack mot en man i 40-årsåldern utanför restaurangen. Nu är samtliga, varav den ena är en 12-årig pojke, misstänkta för mord uppger The Telegraph.

Det var förra onsdagen som polis kallades till en McDonalds-restaurang på Warrington Street i staden Ashton-under-Lyne i Manchester, England.

Fyra pojkar i åldrarna 12-17 gamla, ska då ha attackerat och misshandlat en man i 40-årsåldern utanför restaurangen. Enligt Manchester Evening News ska pojkarna ha ätit på restaurangen innan attacken. Mannen skadades allvarligt och fördes till sjukhus där han senare avled. Det är i nuläget oklart vad som legat bakom misshandeln.

Misstänkta för mord

– Utredningen fortsätter och jag ber alla som kan tänkas ha någon typ av information i ärendet att höra av sig till oss, säger Kevin O’Regan från Manchester-polisen till The Telegraph.

12-åringen och 17-åringen greps på söndagmorgonen medan de två 16-åringarna greps tidigare i veckan. Rättegångsförhandlingar mot pojkarna kommer att inledas under måndagen. Samtliga är misstänkta för mord.

ARTIKELN HANDLAR OM

Manchester