Nu bjuder han alla på hamburgare

NYHETER

Efter sorgliga bilden – nu bjuder han alla på grillparty

1 av 2 | Foto: Bilden som fick internet att gå sönder

Bilden på den ledsna hamburger-farfarn fick hela internet att gråta.

Nu bjuder han på grillparty, och alla är välkomna, skriver Buzzfeed.

Förra veckan blev bilden på Kenneth Harmon som såg ensam och ledsen ut när han åt hamburgare efter att fem av sex barnbarn struntat i hans middagsinbjudan viral. Vissa twitteranvändare blev utom sig av sorg, medan andra riktade direkta dödshot mot barnbarnen som inte dök upp.

Bjuder alla på fest

Bilden på Kenneth Harmon har retweetats över 180 000 gånger. Nu har det blivit dags för Oklahoma-familjen att kapitalisera på den virala framgången. Nyligen twittrade barnbarnet Brock Harmon, som dök upp till middagen först efter att internet gått i taket, ut att det vankas hamburgerparty.

”Hamburgarna kommer kosta två dollar styck. Vi kommer att sälja t-shirtar med en bild på farfar och texten ”I had a burger with Papaw”. Det här är en inbjudan till alla som vill komma”, skriver han på Twitter.

Intäkterna ska gå till college-avgifter

Burgarna kommer att lagas av hamburger-farfar själv i hans hem i Oklahoma och festen är alltså öppen för allmänheten. Intäkterna ska gå till barnbarnens college-avgifter. Nu återstår det att se om internet är redo att förlåta barnbarnen.

Festen äger rum den 26 mars.

ARTIKELN HANDLAR OM