Innelistan

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2004-03-26

med utelistan

1. (3) Lena Ph

Äntligen får man skriva att rätt låt vann! Lenas och Orups ”Det gör ont” är den första schlagerlåt på åratal som man blir helt lycklig av. Vare sig den vinner i Turkiet eller inte så är det en låt som kommer att stå sig i längden. Skulle inte förvåna mig om man spelar den på förfester runt om i landet i flera år framöver. Dessutom så är Lena ruskigt bra på scen.

2. (5) Marit Bergman

Singeln ”Adios amigos”, som Marit gör tillsammans med Cecilia Nordlund, är underbar. Hela skivan – ”Baby dry your eye” – är faktiskt alldeles fantastiskt uppfriskande.

3. (NY) Promoe

Älska är ett starkt ord, men jag älskar verkligen killens ”These walls don”t lie”.

4. (NY) Annika Mellin

”Hey Sailor!” är en grymt skön låt med gruppen Paris, som Annika sjunger i. Plocka vaxet ur öronen och lyssna på henne och de andra.

5. (6) Kajsa Ingemarsson Kajsa har tagit över programledarrollen i TV3:s ”Godafton Sverige” och programmet är minst lika roligt som förut. Bänka dig varje fredag, 22.00. Eller kolla repriserna på söndagar.

6. (NY) Petter

”Balladen om Fredrik Snortare och Cecilia Synd” är kanske inte Petters bästa, men rätt soft ändå. Man gillar ju trubadurstilen.

7. (1) Rachel Mohlin

En fena i både radio och tv. Lyssna på Tant Muttie i P3 eller kolla på ”Kvarteret Skatan” i SVT2.

8. (2) Organism 12

Cool titel, sköna rim och personliga texter. Organism 12 har gjort en bra grej med plattan ”Petar på döda saker med pinnar”.

9. (4) Patrik Arve

Teddybears Sthlm är i ständig förändring, vilket det inte skulle skada om fler vore. Nu är de i farten med något reggaeaktigt. Helt okej.

10. (7) Patrik Nestler

Kolla på Kanal 5 på tisdagar. ”Miljonären” är visserligen dumt, men skoj. Patrik är så plump att det blir stor humor.

UTELISTAN

1. Olivier de Paris

”Big Brothers” obehagligaste deltagare någonsin. Jag är varken psykolog eller psykiatrier så jag ska inte ställa någon diagnos, men någon borde göra det.

2. Christabel Lindfors

En av ”Miljonärens” allra lökigaste brudar. Räkna hur många gånger hon använder ordet ”kemi” i ett avsnitt. Ordförrådet verkar kraftigt begränsat.

3. Agnes Hortobagyi

Sitter i tjejpanelen i ZTV:s nya, risiga ”Bloody Marys” och pratar blaj. Kolla på torsdagar 20.30 om du vill höra tjejsnack när det är som allra mest pantat.

Karolina Fjällborg

ANNONS