Stjärnan gripen för mordförsök

NYHETER

Känd från storfilmen "40- year-old-virgin"

1 av 2 | Foto: Shelley Malil.

Den amerikanska skådespelaren Shelley Malil har gripits för mordförsök på sin ex-flickvän. Kvinnan hittades svårt knivskuren på söndagskvällen, enligt polisen hade hon knivhuggits över 20 gånger och hade ett flertal skärsår i ansiktet.

Den amerikanska skådespelaren Shelley Malil, som bland annat spelade en medarbetare till Steve Carell i filmen "40-year-old-virgin", greps på måndagen i Oceanside när han steg av ett tåg från Los Angeles, skriver tidningen star.com.

Malil greps för mordförsök på sin ex-flickvän, som på söndagskvällen hittades svårt knivskuren i ett hus i San Marcos.

Polisen åkte dit efter rapporter om skrik och att ljudet av krossat glas hade hörts i området. På platsen hittade de kvinnan svårt knivskuren. Hon hade blivit knivhuggen mer än 20 gånger och hade även skärsår i ansiktet.

Kvinnans tillstånd var enligt polisen kritiskt på måndagen. På tisdagen hade de inga uppgifter om hennes tillstånd, skriver Star.com.

Kvinnan och Malil hade, enligt ett uttalande från polisen i Sandiego, nyligen haft ett förhållande.

Skulle möta advokaten

Shelley Malil kom till Oceanside för att ha ett möte med sin advokat efter att hans familj och vänner övertalat honom att överlämna sig själv till polisen.

Malil greps för mordförsök, skadegörelse och rån.

Malil har förutom sin roll i "40-year old-virgin" även haft roller i ett flertal amerikanska serier bland annat NYPD Blues, ER och Scrubs.