Systern om Nathalies försvinnande: Vill bara hitta henne

21-åriga Nathalie från Eksjö är spårlöst försvunnen sedan i lördags.

Sista kontakten är ett sms när hon sitter på ett tåg till Malmö.

Familjen vädjar nu till allmänheten om hjälp.

– Ingen vet var hon är. Vi vill bara hitta henne, säger systern Sussi.

21-åriga Nathalie från i Eksjö i Jönköpings län har varit anmäld försvunnen sedan i lördagskväll.

Under fredagskvällen var Nathalie på personalfest tillsammans med sina kollegor.

– På lördagsmorgonen pratar hon med mamma i telefon och berättade att hon haft skitkul på festen. Det var ingenting i hennes röst som var konstigt, berättar hennes syster Sussi för Aftonbladet.

Under lördagen skulle Nathalie åka ned till Malmö för att hälsa på sin bror.

–Hon hade lagt fram kläder som hon skulle ha med sig. Allt är borta. Kläderna, necessären och hennes tandborste. Inget av det finns kvar i lägenheten, berättar systern.

”Svarade att de ses snart”

Strax efter 9-tiden på lördagen ringer Nathalie sin mamma. Vid 12-tiden får Nathalie ett sms från sin bror som vill dubbelkolla att hon är på tåget.

– Hon hade ju varit på fest så han ville kolla att hon var uppe. Då får han ett svar att hon var på tåget och att de ses snart, berättar systern.

Kvart i ett på på lördagen skulle tåget vara framme i Malmö. Men när Nathalie inte dyker upp vid broderns lägenhet som avtalat börjar han bli orolig.

– De skulle ju gå på restaurang och äta middag. Hade hon missat tåget hade hon ju bara kunnat skicka ett sms och berätta det. Allting är så konstigt, berättar systern.

Efter klockan 12 på lördagen finns inte ett spår från Nathalie.

– Hon har inte varit uppkopplad på några sociala medier alls sedan dess och hon brukar vara mycket aktiv. Ni vet ju hur folk i hennes ålder är, de har ju telefonen i handen hela tiden, säger systern.

”Vet inte om det är hon som skickat smset”

Fram tills på söndagseftermiddagen gick det fram signaler men nu är telefonen avstängd.

– Ingen vet något. Varken hennes kollegor eller kompisar. Och vi vet ju inte veta med säkerhet att det verkligen var hon som skickade det där sista smset.

Sussi beskriver sin syster som pigg och glad.

– Hon är som vilken 21-åring som helst och har ingen anledning att försvinna. Hon har ett fast jobb, bostad och stort umgänge.

Hon berättar att Nathalie har en planerad utlandsresa på fredag.

– Hon och hennes kompis ska åka till Gambia på charter. Det har varit bokat sedan länge. Men passet ligger kvar hemma, berättar Sussi.

Oron hos familjen är just nu stor.

– Vi vet ju inte med säkerhet att hon har klivit på tåget. SJ har inte kunnat bekräfta det då man inte scannar in alla biljetter. Någon från Missing People hade varit i Nässjö och visat upp bilden på Nathalie där och en person som jobbar i kiosken på järnvägsstationen tyckte att han kände igen henne, säger Sussi.

Men familjen har inte lyckats identifiera Nathalie på övervakningsbilderna.

Ringt alla sjukhus

Systern berättar att de varit i kontakt med alla sjukhus – från Eksjö ner till Malmö.

– Vi har till och med ringt till sjukhusen i Danmark men ingen vet något.

Familjen vädjar nu om allmänhetens hjälp.

– Någonstans på vägen har hon försvunnit men vi har ingen aning om vart. Vi är superoroliga och vill bara hitta henne eller att hon ska höra av sig, säger Sussi.

Publisert:

LÄS VIDARE