Här är bankomaten med gratisburgare

Foto: Twitter / TT
En "bankomat" i Boston ska lastas full av hamburgare.
NYHETER

Stressade Big mac-fantaster får sin högsta önskan uppfylld – nu presenteras bankomaten där valutan är hamburgare.

– Hamburgarna kommer att vara fräscha, lovar Vincent Spadea, Mcdonalds-chef, enligt Fortune.

Har du någonsin varit så hungrig att du önskade att sedlarna i bankomaten kunde förvandlas till hamburgare? Kanske inte. Men kombinationen stress och matlängtan är knappast ovanlig.

Nu lanserar den populära restaurangen Mcdonalds i Boston en lösning på problemet – om än temporär. Den 31 januari kommer en ”burgarbankomat” att dyka upp. Den blir bara kvar en dag – men alla burgare är gratis, om den som hämtar ut en skriver ett Twitterinlägg om saken.

”Högkvalitativ upplevelse”

Genom att trycka på en skärm kan den hungrige välja mellan tre olika Big mac-storlekar. Sedan ska de, enligt uppgift, komma ut ur den bankomatliknande maskinen utan att konsumenten är med om någon mänsklig kontakt.

Många frågar sig säkerligen om det verkligen går att lita på att hamburgarna i bankomaten kommer kännas särskilt lockande. Men enligt Fortune lovar Vincent Spadea, som driver en Mcdonaldsrestaurang i Boston, att så de kommer att vara fräscha.

– Vi kan inte avslöja alla hemligheter. Men fräscha Big macs kommer lastas in i maskinen konstant, så att alla får en högkvalitativ upplevelse, säger han enligt tidningen.