20-talsvilla med 7 meters takhöjd hetast just nu

Två av villorna i veckans klicktopp såldes för nästan 700 000 över utropspriset.

Den villa som fortfarande är ute på marknaden och lockar mest klick är en 20-talsvilla med kakelugn och 7 meters takhöjd i Bunkeflostrand.

Eftersom två av veckans toppklickade bostäder redan sålts får ni denna veckan en liten bonus – en extra lång lista.

1. Klagshamn, Malmö

Pris: 5 795 000 kronor. Antal klick: 13 447. Mäklare: Bjurfors. 

Den bostad som klickades mest på Hemmet i Malmö under vecka 11 är en villa byggd 2001 i Klagshamn. Villan har dock redan sålts och är därför borttagen från Hemnet, därav saknas bild och mer information. Villan såldes för 6,5 miljoner kronor, vilket är drygt 700 000 över utgångspriset. Villan såldes redan i torsdags men hann ändå bli den mest klickade villan i Malmö under veckan.

2. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 9 750 000 kronor. Antal klick: 11 976. Mäklare: Våningen & Villan. 

Den villa som toppar klicklistan vad gäller bostäder som fortfarande ligger ute på marknaden och därför kan ses som hetast just nu är denna 9-rumsvilla byggd år 1922. Detta gör den efter bara några dagar på Hemnet. Interiören har kvar tidsenliga detaljer som bland annat stuckaturer, kakelugn, brädgolv och högt i tak – ända upp till sju meter på vissa ställen, med vitmålade takbjälkar. På bottenplan finner du kök, vardagsrum, matrum, wc och sovrum. På ovanvåningen finner du tre sovrum, ett wc/duschrum samt en walk in closet, och det är här öppet ned mot vardagsrummet. På vindsvåningen finns ytterligare två sovrum. I källarplan finns bland annat förråd och tvättstuga.

Villan har en boarea på 271 kvadrat och biarea på 135. 

Tomtarean ligger på 1 020 kvadratmeter och trädgården har bland annat näckrosdam, vattenfall och mycket grönska. Vid huset finns också garage samt uppställningsplats.

Villa i Bunkeflostrand.
Villa i Bunkeflostrand.

3. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 6 975 000 kronor. Antal klick: 9 919. Mäklare: SkandiaMäklarna.

Detta enplanshus, även detta i Bunkeflostrand, byggdes år 2002. Villan har sex rum, varav 4-5 sovrum, och en boarea på 154 kvadratmeter. Huset präglas av ljusa toner, öppen planlösning och tak med öppet till nock. När du kommer in via entrén finer du två sovrum samt en wc/dusch till vänster. Rakt fram finns grovkök. Till höger når du kök, matplats och allrum samt vardagsrum med kamin, allt med öppen planlösning. Längre in här finner du en ytterligare wc/dusch samt tre sovrum, alternativt två sovrum och ett kontor. 

Vid huset finns även ett garage/förråd. 

Tomtarean ligger på 496 kvadratmeter. I trädgården finns både trädäck med grillutrymme och en stor stenbelagd uteplats.

4. Tygelsjö, Malmö

Pris: 4 450 000 kronor. Antal klick: 9 894. Mäklare: Bülow & Lind. 

Denna villa har sålts före visning och är därför borttagen från Hemnet, därav saknas bild. Villan byggdes år 1880 och är 110 kvadratmeter stor. Villan såldes för 5,2 miljoner kronor, alltså 650 000 kronor över utropspriset.

5. S:t Knut, Malmö

Pris: 4 395 000 kronor. Antal klick: 9 672. Mäklare: Erik Olsson fastighetsförmedling.

Denna fyrarumslägenhet nära Sankt Knuts torg klickade in sig på femteplats i denna veckas lista. På tredje våningen av fem i ett hus byggt år 1913 finner du denna lägenhet med många bevarade tidsenliga detaljer, såsom stuckaturer och fiskbensparkett. När du kommer in i lägenheten har du vardagsrummet och matsalen till vänster, badrummet rakt fram och köket till höger. Går du förbi köket finner du de två sovrummen, varav det ena har en balkong 

Avgiften ligger på 4 469 kronor per månad. 

Budgivning pågår. 

Villa i Västra Kattarp.
Villa i Västra Kattarp.

6. Västra Kattarp, Malmö

Pris: 3 395 000 kronor. Antal klick: 9 639. Mäklare: Våningen & Villan.

Denna är vår första bonus på listan och den byggdes år 1946. Detta är ett ett och ett halvplanshus med källare och bastu. Boarean ligger på 120 kvadrat och biarea på 85. I husets bottenvåning finner du wc, kök, matrum samt vardagsrum från vilket du når ut till en terass. På vindsvåningen finns badrum, allrum och sovrum, här kan man göra om till tre sovrum. I källaren finns förråd, tvättstuga och bastu. Garaget är också på källarplan. 

Tomtarean är 837 kvadratmeter. I trädgården finns bland annat terass, uteplats och växthus.

Budgivning pågår.

Villa med pool i Bunkeflostrand.
Villa med pool i Bunkeflostrand.

7. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 7 875 000 kronor. Antal klick: 8 622. Mäklare: Våningen & Villan. 

Listans andra bonusobjekt blir denna villa med pool – även denna i Bunkeflostrand. Enplansvillan byggdes år 2006 och har en boarea på 169 kvadratmeter, och biarea på 22. Husets interiör beskrivs som ljus och rymlig. Här finns bland annat tre sovrum och två helkaklade badrum.

Tomtarean ligger på 635 kvadrat. I trädgården finns en pool, trädäck, växthus, uterum och garage.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN