Skänker vinsten till barnen

NYHETER

Botolf Johansson vann 200 000 kronor

1 av 5 | Foto: Botolf Johansson

Söndagen den 24 augusti vann Botolf Johansson 200 000 kronor på Tv-Triss. En vinst han vill dela med sina barn.

Söndag 24 augusti 2008

Sist ut att skrapa Tv-Triss under vecka 34 var Botolf Johansson från Norråker i Jämtland. Han skrapade fram 200 000 kronor. Den vinsten vill han skänka till sina barn och deras familjer.

Botolf Johansson är 79 år och pensionär. Tidigare jobbade han som skogsförman. Hans största intresse är trav.

Fredag 22 augusti 2008

I morse skrapade Diana Stigsson Tv-Triss i TV4:s morgonsoffa. Vinsten blev 100 000 kronor. Egentligen är det Staffan Stigsson som har vunnit, men det var Diana som fick sköta skrapet i tv. Men som man och hustru delar de så klart på vinsten.

Diana och Staffan Stigsson bor i Klavreström, som ligger en bit norr om Växjö.

Staffan Stigsson är 57 år och jobbar som produktionstekniker.

Hans intresse är huset, familjen, bilar och motorcyklar.

Familjen har många drömmar de skulle vilja förverkliga. Bland annat vill de åka till värmen och köpa ett nytt kök. Staffan Stigsson skulle även vilja ha en ny motorcykel och en ny bil.

Vad som har högsta prioritet återstår att se.

Torsdag 21 augusti 2008

Tore Östlund fick med sig hela 300 000 kronor efter morgonens Tv-Triss. För vinsten vill han gärna resa till bland annat Frankrike och Teneriffa. Han vill även att barn och barnbarn ska få del av vinsten och hoppas att de kan hitta på något kul tillsammans.

Tore Östlund är 73 år och bor i Sundsvall. Nu är han pensionär men jobbade tidigare inom databranschen.

Hans intressen är många och nästan alla är relaterade till sport. Tidigare spelade han ishockey. Nu åker han gärna skidor på vintern och när vädret tillåter beger han sig ut och fiskar. Han har även ett fritidshus i Jämtland.

Onsdag 20 augusti 2008

För ett par timmar sedan besökte Claes Gustafsson TV4-studion för att skrapa Tv-Triss. 50 000 kronor tog han med sig hem till Gagnef.

Claes Gustafsson är 44 år och jobbar som transportkoordinator.

Då han inte är på jobbet är det utan tvekan dottern på 1,5 år som tar hans uppmärksamhet. Hans andra intressen är motorcyklar och att fixa med huset.

För dagens vinst skulle han vilja renovera huset, resa och köpa en ny motorcykel. För 50 000 kanske han inte kan göra allt, men Claes Gustafsson är en bra bit på väg.

Tisdag 19 augusti 2008

I morse, när Ilmi Kemppainen klev ut från tv-stidion var hon 100 000 kronor rikare än när hon klev in.

Hon köper Trisslotter med jämna mellanrum, men just denna var ett impulsköp.

Ilmi Kemppainen är 53 år och bor i Västerhaninge, söder om Stockholm.

Hon jobbar som biomedicinsk analytiker, vilket innebär att hon arbetar med laboratoriediagnostik av genetiskt betingade sjukdomar.

På fritiden, långt från analyser och prover, trivs Ilmi Kemppainen bäst i naturen, där hon gärna plockar svamp. När hon inte befinner sig i skogen slappnar hon av med böcker och korsord.

Ilmi Kemppainen hade aldrig kunnat drömma om detta och vet inte alls vad hon ska göra för vinstpengarna. Kanske blir det en ny tvättmaskin i alla fall.

ARTIKELN HANDLAR OM

Triss

Spel