Singel-Hanna: ”Min yngsta sängkamrat genom tiderna”

NYHETER

På hösten dalar glädjen i att vara singel lika snabbt som löven. Såg därför fram emot hemmafesten i fredags - som jag visste skulle kryddas med en av killarna på min önskelista. Allt börjar bra. Vi tycker båda om sura drinkar och jag tar på mig att fixa några.

Eftersom han är lite blyg, är jag ganska generös med spriten. Konstaterar missnöjt att jag visst tog i lite när han redan efter en timme är så full att vi får sätta honom i en taxi. Själv blir jag kvar till fem.

På väg hem får jag ett samtal från min yngsta sängkamrat genom tiderna. Vi har inte hörts på fyra år, vilket absolut inte märks. Han vill komma till Stockholm men vi hittar inte någon helg förr- än i december. Så innan jag slocknar bestämmer vi oss för att fira lucia ihop. En rolig men rätt orealistisk plan.

När jag vaknar nån timme senare får jag veta att en kille bett om mitt nummer. Att en annan hade något att säga mig 05.59. Att hånglet från förra helgen saknat mig. Men jag ligger ensam kvar. För det betyder inte ett skit att ha bra kort på hand. Om man aldrig lyckas kamma hem potten.

Singel-Peter: ”Hälsar på flera jag haft sex med förut”