Två dog i blodigt familjedrama

NYHETER

Tre barn omhändertagna - barn blev vittne till tragedin

Det började som ett familjebråk och slutade i fruktansvärd tragedi.

Ett elva-årigt barn blev vittne till tragedin.

Polisen rubricerar händelsen som mord och självmord.

Den 40-årige mannen hittades död i bostaden när polisen kom fram.

Den 36-åriga kvinnan var livlös och fördes i ambulans till sjukhus, där läkare förgäves kämpade för att rädda hennes liv. Hon dog på operationsbordet av de knivskador hon fick i samband med det blodiga familjedramat under morgontimmarna.

Polisen rubricerar händelsen som mord och självmord. Grannarna i det idylliska radhusområdet i Klockartorpet i Norrköping är chockade.

- Ingen här har märkt att det skulle ha varit några problem i familjen tidigare, det har aldrig varit bråk vad vi märkt, säger en granne till aftonbladet.se.

Barnen omhändertagna

Paret låg i skilsmässa och så sent som i söndags flyttade kvinnan till en egen lägenhet.

Enligt polisen blev parets 11-åriga dotter vittne till händelsen. Flickans två syskon, 7 och 14 år gamla, befann sig inte i bostaden under bråket.

- Inget av dem har några fysiska skador. Men de är ju chockade och mår inte så bra. Nu får de professionell hjälp av barntraumagruppen på sjukhuset och även hjälp av nära släktingar, säger Kerstin Mälman, talesman för polisen i Norrköping.

Farid Haddad är nära vän med familjen.

– Jag kan inte förstå det som hänt. Det känns overkligt. Jag pratade med mannen så sent som i onsdags och vi skulle prata mer i dag, berättar han.

Flera polispatruller och ambulanser skickades till en bostad i Klockartorpet i Norrköping efter ett larm klockan 8.50 på torsdagsmorgonen. Då hade ambulanspersonal hittat en död man och en svårt skadad kvinna i bostaden och kontaktat polis.

Polisen knackade under gårdagen dörr i området under dagen och undersökte platsen.