Nyheter

Så semestrar kungabarnen

NYHETER

Madde partajar i St Tropez – Vickan spelar golf

Victoria spelar golf på Öland. Carl Philip seglar vid Västkusten.

Madeleine festar i S:t Tropez.

Så ser kungabarnens sommar ut.

Om två veckor åker Daniel Westling till Öland för att fira flickvännens 28:e födelsedag. Men han kommer inte att vara med under det officiella kalaset på idrottsplatsen den 14 juli.

-Daniel räknas ännu inte som officiell familjemedlem, men han firar som vanligt tillsammans med kungafamiljen senare under kvällen, berättar en källa.

Innan dess passar kungaparet på att sticka ner till S:t Tropez där den så kallade Sverigelunchen äger rum i början av juli.

Madde festar

Prinsessan Madeleine åker också dit - men först i slutet av juli då hon deltar i den fest som hennes vänner Ulf Frederik von Roth och Fredrik af Klercker anordnar.

I sällskapet finns bland andra väninnorna Louise "Lussan" Gottlieb, Veronica Arph och Natalie Rosta.

Sessan golfar

Än så länge är det osäkert om pojkvännen Jonas Bergström följer med eftersom han just nu planerar sina juridikstudier som startar i London till hösten.

Kronprinsessan Victoria tänker ägna sommaren åt att förbättra sitt handicap i golf på Ekerums golfbana utanför Borgholm. I våras blev hon medlem i Drottningholms golfklubb där hon och pojkvännen spelar under helgerna.

Carl-Philip seglar

Efter firandet på Solliden åker Carl Philip och hans flickvän Emma Pernald till Västkusten där det blir segelsemester med Marstrand som ett av utflyktsmålen.

Daniel Nyhlén

ANNONS EXTERN LÄNK

Snabba leveranser & 1300 monteringspartners - Beställ vinterdäck tryggt och enkelt hos Dackonline här

Dackonline SE

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter