Nasa

Ufo-experterna tror på liv på Mars

Av: 

Anton Kasurinen

NYHETER

I dag ska Nasa presentera ”en stor nyhet” om en betydande upptäckt på Mars.

Självutnämnda ufo-experter säger sig redan ha bildbevis på små människoliknande varelser, utomjordiska kistor, boplatser och skorpionliknande djur på Mars.

I kväll klockan 17.30 ska Nasa presentera något som de säger är lösningen på ”mysteriet med Mars”.

Det kortfattade pressmeddelandet avslöjar inte mer än så, och det har förstås satt fart på spekulationer runt om i världen.

”Människoliknande skepnad”

Amerikanen Scott C. Waring anses i ufo-kretsar vara en ledande expert, och är grundare och bloggare på en känd ufo-sajt. Han är redan säker på sin sak – det finns intelligent liv på Mars.

Bland annat har Waring hittat bilder tagna av rymdsonden Curiosity där han menar att man kan se en liten människoliknande skepnad.

”När jag zoomade in på fotot såg jag en skepnad som ser människoliknande ut. Jag har rapporterat om ungefär 10 liknande skepnader de senaste tre åren. Alla är små som den här. Vissa såg levande ut, vissa såg ut att vara vettskrämda av något skräckinjagande vapen. Varför ignorerar Nasa dessa skepnader? För att det inte är en del av deras offentliga uppdrag att leta efter liv”, skriver Scott C. Waring.

Skorpion på Mars?

Scott C. Waring har också rapporterar om en sofistikerad levande varelse som liknar en skorpion, skriver The Inquisitr.

"Varelsen sitter ovanpå en sten, så att den kan få överblick över landskapet, förmodligen för att den är ute på jakt. Den har också en utsträckt arm med tre klor på. Den rörde sig förmodligen inte när rymdsonden var där, för att spara energi. Varelsen rör bara på sig när det kommer till jakt och överlevnad.", skriver Waring.

Troligtvis flytande vatten

Waring säger sig också ha hittat boplatser för kortväxta rymdvarelser. Boplatserna menar han är hem för tre kvinnliga rymdvarelser som han tidigare upptäckt på rymdsonden Curiositys bilder. Dessutom ska Waring ha hittat en utomjordisk kista på Mars. Han tror att det är en begravningsplats för en typ av kortväxt utomjordisk ras som kallas för ”The Greys” .

Den mest troliga förklaringen enligt etablerade fysiker och experter är dock att Nasas avslöjande handlar om att man upptäckt flytande vatten.

Frågan är vad ni läsare tror att Nasa har upptäckt? Flytande vatten? Skorpioner? Matt Damon? Motorcykelåkande möss? Rita själva vad ni tror här!

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Nasa

Mars Incorporated