Kaféets ultimata straff till alla föräldrar

1 av 2 | Foto: Här är skylten som nu roar tusentals på Facebook.
NYHETER

På vissa kaféer är det bäst att du håller koll på dina barn – om du inte är kattälskare. En skylt med varnande information till föräldrar som inte har uppsikt över sina barn roar tusentals på nätet.

En skylt med orden ”Barn utan uppsikt kommer ges espresso och en gratis kattunge” har roat tusentals på sociala medier de senaste dagarna. Skyltens svenska version gjordes ursprungligen på Café Sockerbit i Malmö.

– Jag hade nog klagat för min kompis om att det var väldigt mycket spring en dag. Då skickade min kompis en bild med en engelsk version av skylten som jag översatte och målade en egen utifrån, säger Frida Bergfors på Café Sockerbit.

Skylten gjordes för ett par år sedan men står fortfarande kvar på kaféet.

– Jag tycker att det är en rolig skylt, men det är inget allvar i den, det var bara på skämt.

”Många brukar fota den”

Frida Bergfors har bara fått positiva reaktioner från gästerna.

– Folk skrattade åt den, de tyckte att den var rolig och många brukar fota den. Någon gubbe skämtade om att han skulle ta dit sin mamma för att få en gratis kattunge, säger hon.

Sedan en bild på skylten delades på ett annat kafés Facebooksida har den gillats över 5 000 gånger. Frida Bergfors hade ingen aning om den spridning som skylten fått.

– Jag har inte Facebook själv och har inte sett den någon annanstans. Jag hoppas att det inte kommer några kattungar till skada, men annars är det bara kul.

ARTIKELN HANDLAR OM

Malmö