En avliden efter våldsam singelolycka i Ljustorp

NYHETER

Två personer skadades allvarligt efter en våldsam singelolycka i Ljustorp i Timrå kommun under natten till lördagen. En man avled senare på sjukhus. Den andre vårdas fortfarande för allvarliga skador.

Larmet inkom till polisen klockan 01.53. En bil hade då kört av väg 681 i Ljustorp i höjd med Mellberg. I bilen färdades två personer, en man i 20-årsåldern och en 25-åring. Båda hemmahörande i Västernorrland.

– Det har gått i hög fart och de hamnade ute på en åker efter att ha voltat en hel del. Bägge slungades ut ur bilen, säger Peter Höglund, inre befäl vid räddningstjänsten i Medelpad, till Sundsvalls tidning.

Enligt polisen ska det ha varit kraftig nederbörd i området av regn.

Vårdas för allvarliga skador

Båda personerna fördes med ambulans till Sundsvalls sjukhus. Deras skador beskrivs som allvarliga. Mannen i 20-årsåldern avled senare på sjukhus uppger polisen. Den andra mannen vårdas fortfarande för allvarliga skador. Anhöriga är underrättade.

Polisen har tagit bilen i beslag i väntan på teknisk undersökning. I nuläget är det inte känt om man misstänker något brott i samband med händelsen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Sundsvall