Kvinna sparkades och rånades av flera män

NYHETER

Natten till onsdag ska en kvinna i 50-årsåldern ha blivit nedsparkad och rånad av tre okända män i Strängnäs. Polisen vädjar nu till allmänheten om hjälp med tips.

Det var vid 01.40-tiden på onsdagsmorgonen som en kvinna ringde in till polisen och berättade att hon blivit rånad av tre yngre okända män på Finningevägen i Strängnäs.

– Hon har blivit nersparkad och rånad av tre män som har tillgripit kontanter från henne, säger Roland Lindkvist, länsvakthavande befäl vid Sörmlandspolisen, till Eskilstuna-Kuriren.

Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka sjukhus då hon inte ska ha fått några allvarliga skador. Hon blev dock omplåstrad av ambulanspersonalen.

Inga misstänkta gärningsmän

Polisen har under natten sökt efter gärningsmännen med flera patruller och hund men utan resultat. Man vill därför att vittnen till händelsen hör av sig.

– Vi är självklart tacksamma om man hör av sig till oss om man har sett eller hört något, säger Roland Lindkvist till tidningen.

Under morgontimmarna hade polisen inte lyckats hitta några misstänkta gärningsmän.

– Nej, vi har i nuläget inte så mycket att gå på utan hoppas att allmänheten ska höra av sig med tips. Det vi vet är att det är för kvinnan tre okända personer och att det ska ha skett ganska nära hennes hem. Dock har vi inte något signalement på personerna, säger Mikael Ericson, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland.

ARTIKELN HANDLAR OM

Brott