God morgon! Det här hände medan du sov

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Foto: AFP

Portugal vann Eurovision – Robin kom femma

Hjärtsjuke Salvador Sobral från Portugal trotsade sin hjärtsjukdom och tog hem segern i Eurovision Song Contest. Sveriges Robin Bengtsson kom femma.
Portugal vann överlägset
Robin i natt: ”Det häftigaste jag gjort”
Europa hyllade Robin
Kravet: Ta tillbaka Petra Mede och Måns Zelmerlöw!
Markus Larsson: Nostalgin förförde tittarna och juryn

Ung man skadad efter krock – bil klövs itu

En man i 20-årsåldern skadades svårt när två bilar kolliderade kraftigt i Västerås under natten. Bilen han satt i klövs i två delar. I den andra bilen satt två kvinnor och ett mindre barn som också förts till sjukhus.
Läs hela artikeln

Nordkorea kan ha testat helt ny robot

Nordkorea utförde ännu ett robottest tidigt på söndagen lokal tid. Det misstänks vara en helt ny typ av robot. Testet var också det första efter maktskiftet i Sydkorea – som kallar det ”en provokation”.
Läs hela artikeln

Foto: P-O Sännås

Åttavåningshus utrymdes för obehaglig lukt

Ett åttavåningshus i Järfälla norr om Stockholm fick utrymmas mitt i natten efter att flera personer larmat om en obehaglig lukt. Någon tros nu ha spridit tårgas eller pepparspray i byggnaden.
Läs hela artikeln

Försvunnen kvinna har hittats död

En kvinna som anmäldes försvunnen i Bollnäs kommun på lördagseftermiddagen hittades senare under kvällen död. Då hade hon varit borta i nästan ett dygn.
Läs hela artikeln

Foto: SVT

Medieprofilen drog ner byxorna inför hela Europa

Han drog ner byxorna – inför hela Europa. Mitt under Jamalas nummer sprang en känd ukrainsk medieprofil upp på scenen med en australisk flagga och visade baken.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!