God morgon! Det här hände medan du sov

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från natten till onsdag den 3 maj.

Ung man hittades knivskuren utanför polishus

En man i 20-årsåldern hittades knivskuren i närheten av polishuset i Hässleholm under natten. En ambulans förde honom till sjukhus. Polisen har ingen gripen eller misstänkt för brottet.
Läs hela artikeln

Åkte på brandlarm – hittade vapen och nazistsaker

Räddningstjänst och polis ryckte ut på ett larm om brand i en lägenhet. Det visade sig vara en torrkokning – men där inne hittade de i stället mängder av vapen, droger och nazistattiraljer.
Läs hela artikeln

Foto: CARLO ALLEGRI / X90181

Trump: Det behövs en riktig ”shutdown” av staten

Efter hårda budgetförhandlingar nådde demokrater och republikaner i den amerikanska senaten en kompromiss. Men president Donald Trump tror att en ”shutdown” av statens funktioner i höst skulle lösa ”röran”.
Läs hela artikeln
Läs också: Saftiga notan för Trumps familjeskydd

Foto: Per-Olof Sännås.

Man död i arbetsplatsolycka – traktor välte

En man i 55-årsåldern dog i en arbetsplatsolycka i Danderyd på tisdagen. En traktor välte ned för en slänt under ett grävarbete och landade över honom.
Läs hela artikeln

Foto: Niclas Thunborg

Stor insats vid brand på pelletsfabrikens tak

En brand härjade på taket till SCA:s pelletsfabrik i Härnösand. Räddningstjänsten ryckte ut med flera enheter – och tillkallade ytterligare förstärkningar. Efter midnatt var faran avvärjd.
Läs hela artikeln

Foto: Privat.

Dumpade dumpat skräp hos den som dumpade

Jonas Rambrink i Villanäs, Umeå, hittade mängder med skräp i skogen. Efter en närmare titt hittade han både namn och adress på dumparen – och bestämde sig för att lämna tillbaka skräpet.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!