Camilo, 26, är spårlöst försvunnen – polisen misstänker brott

NYHETER

Camilo Osorio lämnade sin väns bostad en torsdagskväll i oktober – och försvann sedan spårlöst.

Nu vädjar polisen om hjälp för att hitta honom.

– Vi vill ha tag i uppgifter från allmänheten, vi misstänker att han blivit utsatt för brott, säger Kjell Lindgren, talesperson för Stockholmspolisen.

Foto: POLISEN
Camilo Osorio, 26, är försvunnen. Polisen efterlyser tips.

Torsdag 5 oktober lämnade Camilo Osorio, 26, sin kompis bostad i centrala Åkersberga i Österåkers kommun norr om Stockholm. Någon gång mellan 21.15 och 21.30 gick han ut och försvann sedan spårlöst.

Hans anhöriga har anmält honom som försvunnen och ger nu tillåtelse till att gå ut med namn och bild på honom med hopp om att någon kan lämna in tips som leder till att han hittas.

Camilo var vid försvinnandet iklädd svarta skor, blåa jeans, ljusare blå tröja av märket Ralph Lauren, en svart tunn jacka med luva och med rödfläckigt/mönstrat inslag. Han bar en svart keps med silverfärgat fyrkantigt märke och svarta solglasögon.

Varför misstänker ni att han blivit utsatt för brott?

– Vi nöjer oss med det som står på nätet så länge, främst av hänsyn till familjen. Vi vill ha tag i uppgifter från allmänheten, vi misstänker att han blivit utsatt för brott, säger Kjell Lindgren, talesperson för Stockholmspolisen.

Vittnen uppmanas höra av sig till polisen på 114 14.

Så många människor försvinner varje år 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM

Brott