80-talshus för 6 miljoner toppar klicktoppen i Uppsala

Ett hus från slutet av 80-talet drog flest blickar till sig på Hemnet förra veckan.

Det är det näst äldsta huset på topp-fem-listan i Uppsala.

Sunnersta, Uppsala.
Sunnersta, Uppsala.

1. Sunnersta, Uppsala

Pris: 5 995 000 kronor. Antal klick: 5 893. Mäklare: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

Den mest klickade bostaden ligger ungefär åtta kilometer söder om centrala Uppsala. Huset som är från 1987 sträcker sig över 178 kvadratmeter. Det rymmer fyra sovrum, ett vardagsrum med kakelugn, ett badrum, toa och kök. På tomten finns också en carport.

Sunnersta, Uppsala.
Sunnersta, Uppsala.

2. Sunnersta, Uppsala

Pris: 6 750 000 kronor. Antal klick: 3 426. Mäklare: Roi.

Den näst mest klickade bostaden ligger också i Sunnersta, söder om Uppsala, och är nästan lika stor som den mest klickade bostaden. Huset byggdes 1992 och sträcker sig över 176 kvadratmeter. Det rymmer sju rum: Fyra sovrum, ett vardagsrum med kamin, ett allrum, kök, matplats, två badrum och en toa. På tomten finns också ett isolerat förråd på 15 kvadratmeter.

Lindbacken, Uppsala.
Lindbacken, Uppsala.

3. Lindbacken, Uppsala

Pris: 5 115 000 kronor. Antal klick: 3 220. Mäklare: Era real estate.

Den tredje mest klickade bostaden ligger nordost om centrala Uppsala. Huset är nybyggt, sträcker sig över 147 kvadratmeter och rymmer fem rum. På entréplan hittar vi vardagsrum, kök med matplats samt ett badrum. En trappa upp finns tre sovrum, ett allrum, ytterligare ett badrum och en balkong.

Inninge, Uppsala.
Inninge, Uppsala.

4. Inninge, Uppsala

Pris: 3 250 000 kronor. Antal klick: 3 20. Mäklare: Stad & Land.

Den fjärde mest klickade bostaden ligger kvar på klicktoppen från förra veckan. Vi hittar den en bit utanför stan, intill en beteshage, åtta kilometer utanför Alunda öster om centrala Uppsala. Huset som är från 1975 har ett plan och sträcker sig över 184 kvadratmeter. Det rymmer fem sovrum, kök med matplats, badrum och ett vardagsrum med öppen spis. På tomten, som är på 5 618 kvadratmeter, finns också ett dubbelgarage, gäststuga, förråd och matkällare.

Skölsta, Uppsala.
Skölsta, Uppsala.

5. Skölsta, Uppsala

Pris: 5 750 000 kronor. Antal klick: 2 930. Mäklare: Widerlöv & co.

Den sista bostaden på listan ligger några kilometer från Gränbystaden, nordost om centrala Uppsala. Huset som är nybyggt är på närmare 160 kvadratmeter och rymmer sju rum. På entréplan hittar vi ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett sovrum och badrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, ett arbetsrum, ett allrum och till badrum. På tomten finns också en carport.

Publisert:

LÄS VIDARE