Sveriges vaccinsamordnare: Blir mer optimistisk varje dag

PODD Om slutspurten mot ett vaccin
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Vi befinner oss i den andra vågen av coronapandemin i Sverige, med fler och fler restriktioner och en idel ström av dåliga nyheter och oroväckande tal. Men det finns några ljusglimtar – som rapporterna om ett nära förestående vaccin.

När kan vi börja vaccinera i Sverige? Vilka vaccin är aktuella för oss? Och hur ska en omfattande vaccinering gå till rent praktiskt?

Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst är Richard Bergström, Sveriges vaccinsamordnare. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE