Michel njuter av sommaren med Mika

NYHETER

Planerar nytt projekt ihop

Michel Benedji, 39, röstades ut redan i första Expedition:Robinson programmet, men hans närvaro gjorde stort intyck. I alla fall på en – stockholmstjejen Mika Svensson, 26, föll pladask för restaurangkonsulten, och kärleken håller än. Sommaren spenderar de tillsammans.

Kärleksparet Michel och Mika fann varandra i Expedition: Robinson.

Vad har du gjort i sommar?

– Jag har varit med Mika i Bangkok. Sedan blir det att man besöker Sveriges smultronställen under sommaren, vi har varit i Båstad och Smögen på Västkusten. Nu ska vi till Vaxholm och bara ligga och gotta oss, jag hoppas på att det blir en sen sommar.

Hur var det i Båstad?

– Det var lite äldre folk i år än vad det brukar vara. Det känns som att de flesta småttingar hade åkt till Visby istället. Det var lite lugnare och mindre fest. Både jag och Mika spelar tennis.

Vad får man inte missa i sommar-Sverige?

– Jag kommer från Falkenberg, och jag kan tipsa om en strand som ligger precis utanför. Den heter Skrea strand och jag skulle säga att det är världens vackraste strand. Där finns ingenting som stör horisonten, det är rent och där finns långa mysiga sanddyner.

Vad är det bästa med sommaren?

– Det är vädret, såklart. Det tråkigaste är väl myggen i Norrland. Stockholm är också ganska tråkigt på sommaren, för här finns ingen strand.

Vilket är ditt bästa sommarminne?

– Det är nog jag och Mika i Bangkok tidigare i sommar. Vi åkte ut till en ö som heter Koh Samet och ålg på stranden en hel dag. Det var skönt att koppla av efter storstaden, så det var riktig avkoppling.

Minimedia