Här finns fina fisken

1 av 2
NYHETER

Japansk sill, kanelmarinerad pilgrimsmussla och köttmaki. På nyöppnade Hattori – Sushi Devil serveras det mesta.

Stockholms nya sushirestaurang Hattori - Sushi Devil har hämtat sitt namn från en grym japansk ninjamästare. Grymt är också ordet för smakupplevelsen de erbjuder, menar vd:n Homan Panahi.

- Vi gör sushi à la minute, vilket betyder att vi skär upp fiskbitarna när vi får beställningen. För vår del betyder det att fisken blir spänstigare och smakar bättre.

På Hattori - Devil Sushi finns 24 fisksorter på menyn, men här kan även fiskhataren bli mätt.

- Vi serverar bland annat rullar med rostbiff och rosmarin, säger Homan Panahi.

Kvalité och kompetens är ledorden för restaurangen som framöver hoppas bli en kedja. En av kockarna är Peter Forsberg, som tidigare jobbade på Yasuragi Hasseludden. I november sitter han i juryn när sushi-SM avgörs.

Läs mer om Hattori - Sushi Devil

Linda Kling, Punkt SE