Hade sex på katedern – framför hela klassen

NYHETER

Kamraterna filmade akten med mobiltelefon

De 15-åriga studenterna skulle ha lektion och diskutera studieresor och studieprogram.

Då valde två av dem att ha sex på katedern i salen - framför hela klassen som filmade akten med sina mobiltelefoner.

Nu är hela staden Sambenedetto del Tronto i Italien i chock över det inträffade.

Sexakten skedde i lördags under en icke lärarledd lektion på gymnasieskolan A. Capriotti i Sambenedetto del Tronto på den italienska östkusten, uppger webbtidningen Sambenedetto Oggi.

Studenterna skulle diskutera sina studieprogram, studieresor och andra initiativ i skolan. Men en 14-årig flicka och en 15-årig pojke i klassen hade andra planer.

Kamraterna hejade på

De gick upp till katedern och där gav flickan oralsex åt pojken - framför hela klassen. Några klasskamrater ställde sig och hejade på de två och spelade in akten med sina mobiltelefoner - och videoklippet har nu spridits i hela staden och finns enligt uppgift också på internet. Andra i klassen ska ha valt att ställa sig i ett hörn av klassrummet utan att titta som en protest.

Och det verkar inte röra sig om en isolerad företeelse.

- För ett tag sen frågade en av dem som är med i videon mig om jag ville göra samma sak men jag sa nej, säger en flicka till Sambenedetto Oggi.

Föräldrarna rasande

När ungdomarna kom hem berättade några av dem om det inträffade för sina föräldrar som blev rasande och krävde åtgärder från rektorn på skolan.

De två inblandade ungdomarna har nu stängts av i 15 dagar från skolan. De får bara vistas där under lektionstid men måste sedan lämna skolområdet.

Enligt uppgifter till Sambenedetto Oggi ska liknande saker ha inträffat på skolan tidigare, om än aldrig i klassrummen men på skoltoaletterna.

David Nannini Nilsson