Snart slutsålt på Ullevi

avEric Thorsson

NYHETER

Det har varit jätterusning till Ullevis biljettkassor efter IFK Götebogs seger mot AIK i går.

Enligt IFK Göteborgs hemsida har nu 26000 biljetter sålts.

Alla vill till Ullevi på söndag verkar det som. Då möts IFK Göteborg och Trelleborg i Allsvenskans sista omgång och det kommer bli trångt. Bara på de första timmarna på måndagsförmiddagen såldes över 8 000 biljetter och vid fyratiden på tisdagseftermiddagen hade drygt 31 000 biljetter sålts eller bokats.

– Det är skitkul. Rena rama Robbie Williams-takten på försäljningen, säger IFK Göteborgs Andrej Häggblad till aftonbladet.se.

– Nu gäller det att jobba hårt för att hitta lösningar för att så många som möjligt ska kunna få plats på Ullevi. I det här fallet är efterfrågan större än utbudet.

Siktar på 40 000

Det är fortfarande långt ifrån kört att få biljetter. Got Event räknar med att kunna ta in minst 35 000 åskådare på söndag.

– Vi sitter och tittar på det just nu, vi försöker få loss varenda stol som går, med skymd sikt och så vidare. Vi siktar på att nå upp till 40 000-strecket, säger Anders Albertsson, arenachef på Got Event.

Den som vill stå i IFK:s klack får det däremot lite svårare. Den ordinarie klacksektionen LM är helt slutsåld, därför har man nu gjort om N-sektionerna 6-10 till klackläktare.