Mamman har hittats – död

NYHETER

Kan ha tagit sitt liv efter dotterns fall

1 av 3 | Foto: Överlevde mirakulöst Sjuåriga Gianna överlevde fallet från femte våningen, men har svåra skallskador och en brusten lever.

LONDON. Gianna, 7, föll från femte våningen och ligger svårt skadad på sjukhus.

Nu har hennes mamma hittats död. Sara Cooper, 45, tog sannolikt sitt liv efter fallet.

I måndags hittades den brittiska flickan svårt skadad på ett tak till en kontorsbyggnad intill Hotel Samoa i Calas de Mallorca.

Hotellgästen Kevin Frieze gjorde den fasansfulla upptäckten.

– Jag vaknade av att någon grät, säger han till Cambridge Evening News.

Låg i blodpöl

När Kevin tittade ner från balkongen såg han Gianna liggande i en blodpöl. I ambulans fördes hon till Son Dureta Hospital i Palma de Mallorca. Läkarna konstaterade att sjuåringen drabbats av flera frakturer, skallskador och brusten lever. Läget är fortfarande allvarligt, men stabilt.

I samband med fallet försvann flickans mamma, Sara. Polisen började direkt söka efter henne och påträffade vid 17-tiden i går en död kvinna. En dykare fann kroppen i en undervattensgrotta inte långt från hotellet. Polisen misstänker att hon hoppat från en klippa.

”En svår tid”

Familjen Cooper från Foxton hyrde två rum på Hotel Samoa. Pappa Ian delade rum med sönerna James, 13, och Jonathan, 11. I rummet intill bodde mamman och Gianna. Maken har i polisförhör berättat att Sara uppträtt konstigt.

– Det är en väldigt svår tid för mig och min familj, säger pappan i ett uttalande.

Om mamman på något sätt har att göra med fallet är oklart. En teori är att flickan utvändigt försökte ta sig till brödernas rum.