Sex personer torterade och våldtog 20-åring – i en månad

Foto: Lägenhetskomplex i Anthouard-Pré l'évêque-området i staden Verdun där kvinnan hölls fången i en månads tid.
NYHETER

Kvinnan hölls som sexslav och torterades av sex personer i franska Verdun.

Efter en månad i fångenskap lyckades 20-åringen fly.

– Hon har utsatts för obeskrivliga grymheter, säger en källa till AFP.

Den 20-åriga kvinnan hölls fången i en lägenhet i Anthouard-Pré l'évêque-området Verdun i norra Frankrike i en månads tid. Under den tiden torterades hon och utnyttjades som sexslav av sex personer i åldrarna 19 till 27 år, skriver AFP.

Hennes kidnappare, tre män och tre kvinnor, ska bland annat ha rakat av hennes hår och tvingat ner den henne i en iskall flod. 20-åringen ska också ha misshandlat, tvingats äta kattmat, blivit bränd och ha tvingats till tidelag, enligt AFP.

– Först i början var det enstaka slag. Sedan, hårdare och hårdare, och värre och värre, sägeren källa med insyn i utredningen till AFP.

När hon efter en månads tortyr till slut lyckades fly var det genom att lura sina plågoandar att hon skulle hämta ett bankkort. 20-åringen gick då till en av sina gamla lärare som slog larm när denne såg vilket tillstånd den unga kvinnan befann sig i, skriver AFP.

– De misstänkta förstår vad som skett men inte allvaret i det, säger en källa med insyn i utredningen till AFP.

Kvinnan ska ha fallit i sina plågoandars våld när hon träffade två av kvinnorna på ett boende för unga arbetare, enligt AFP. Hon ska ha följt med dem hem och sedan började tortyren.

De sex misstänkta är anklagade för bland annat våldtäkt, olaga frihetsberövande och misshandel.

ARTIKELN HANDLAR OM

Frankrike

Brott