Raseriet mot nya Snapchat – så försöker många lösa problemet

avMalin Wigen

Foto: TT
Folk rasar mot Snapchats nya uppdatering.

Appen Snapchat har uppdaterats och folk är inte nöjda med hur den nya versionen ser ut och gör allt för att få tillbaka den gamla.

Nyligen uppdaterades appen Snapchat, som används till att skicka klipp och bilder som bara finns tillgängliga under en vis tid. Och folk är minst sagt missnöjda med uppdateringen – vissa hävdar att de ska sluta använda det helt.

Priset för årets sämsta jävla uppdatering går till Snapchat”, ”Va i helvete har ni gjort? Ändra tillbaka direkt eller få ordning på detta. Er senaste uppdatering är ju katastrofal. Skärpning. Gör om. Gör rätt”, ”Jag vet inte vad som är rörigast, Edward Bloms nummer i mello eller den nya uppdatering av Snapchat”, är några av de många kritiska rösterna som höjts mot appen på Twitter.

”Så kan man få tillbaka äldre versionen”

I flera forum i sociala medier tipsar därför folk om hur man kan få tillbaka den äldre versionen av det sociala mediet. Enligt vissa ska det gå om man laddar ned en VPN-app. Med hjälp av någon av dessa kan man maskera sin ip-adress och som gör att man kan surfa via någon annans server, så att det kan se ut som att man är från ett annat land.

I skrivande stund toppar VPN-apparna Appstores topplista över gratisappar. Det kan dock tillkomma kostnader i apparna, utan att man tänker på det. Men hurvida det fungerar skiljer sig från person till person – vissa påpekar att Snapchat går tillbaka till den nya versionen igen efter en stund.

Trots missnöjet finns det även några tycks gilla den nya versionen: ”Blir jag helt halshuggen om jag säger att jag tycker nya snapchat är nice?”, skriver en av dem på sin Twitter.

ARTIKELN HANDLAR OM

Snapchat