Nyheter

Kvinnliga fångvaktare hade sexorgier i fängelseceller

Av: 

Olof Svensson

NYHETER

Två kvinnliga fängelsevakter har stängs av efter att fängelseledningen fått nys om att de under ett års tid haft sexpartyn med två fångar.

Kvinnorna hade, enligt tidningen Daily Mail, swingerträffar där de bytte sexpartners mellan varandra - allt inom fängelsets murar.

Kvinnorna avslöjades när de under pompa och ståt skulle fira en av fångarnas födelsedag på fängelset HMP i Isle of Wight. Enligt en anonym källa hade kvinnorna täckt för fönstret i fångens cell och dukat fram en exklusiv födelsedagstårta. Senare kom det fram att kvinnorna haft sexuella förhållanden med de två fångarna under en lång tid.

Pågick under ett år

- Vi tror att de två anställda har haft sex med två fångar i ungefär ett år. De arbetade tillsammans och vi tror att de ibland bytte partners, säger en källa till The Daily Mirror.

Det har även framkommit uppgifter om att en av kvinnorna bestämde sexdejt hemma hos sig själv med en annan fånge samma dag som han frigavs.

Har stängts av i väntan på utredning

De två kvinnorna är medlemmar i fängelsets stödpersonal för fångar och anklagas även för att ha smugglat in mobiltelefoner och simkort till fängelset. En talesperson för fängelset bekräftar att två medlemmar i stödpersonalen har stängts av i väntan på polisens utredning.

Fängelset på Isle of Wight öppnade förra året och har sedan dess haft stora problem med droger och insmugglade mobiltelefoner, skriver Daily Mail på sin webbsida.

ANNONS

Missa inte: De nya muminmuggarna "Gul och Blå" finns nu att köpa hos Cervera!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert: