Polisen hittade övergiven kattunge – lät den flytta in

NYHETER

”Förstår inte att ingen ville ha henne”

1 av 3 | Foto: Instagram
Kattungen får patrullera med Cody.

Polisen Cody Garrett från South Carolina i USA hittade en övergiven kattunge i en container när han var ute på jobb. Då ingen av hans kollegor ville ha den tog han hem den – och nu är den en del av hans familj, skriver Buzzfeed.

Det var i lördags som polisen Cody Garrett var ute och patrullerade gatorna tillsammans med en kollega som han hittade kattungen, som fått namnet Squirt. Samtidigt som hans kollega svarade på ett anrop kunde Cody höra ett pipande från en närliggande container. När han tittade fick han syn på en övergiven kattunge.

”Förstår inte att ingen ville ha henne”

Cody och hans kollega tog med kattungen tillbaka till polisstationen, men där visste ingen vad de skulle göra med den lille krabaten.

– Jag förstår inte varför ingen annan ville ha henne så jag erbjöd mig att ta med henne hem, säger Cody till Buzzfeed.

Fått ny familj

Kattungen fick följa med hem till Cody, där hon presenterades för sin nya familj, bestående av kattmamman Toothless och hennes fyra kattungar. Den övergivna katten råkade spruta lite bajs runt sig vid presentationen, varpå hon fick sitt namn Squirt, vilket betyder Sprut på engelska. Mamma Toothless verkade dock ta det hela med ro och har accepterat Squirt som en familjemedlem. Cody lade ut bilder på honom själv och Squirt på sitt Instagram-konto där bilderna fått mycket positiv respons.