Vi vill ha dina nyhetsbilder

NYHETER

Knäpp, skicka in - och tjäna 71000

1 av 3 | Foto: LÄSARBILD/SIGGE RUAVEC
INGEN BACKSPEGEL? Exakt vad som hänt med den här bilen förtäljer inte historien, bara att någon haft lite bråttom med backen på Lidls parkering i Landskrona.

Fickparkering eller felparkering? Ägaren till den vita Renualten i Landskrona kan inte vara nöjd.

- Det såg ut som om bilen hängde på stolpen, säger Sigge Rijavec som förevigade resultatet av kraschen med sin kamera och skickade in bilden till 71000.

Aftonbladets nya satsning är en riktig succé. Läsarbilderna strömmar in till redaktionen. I går bidrog Aftonbladets läsare bland annat med bilder från värdetransportrånet i Upplands Väsby.

I bostadsområdet Klockartorpet i Norrköping skadades en person lindrigt i en radhusbrand. Peo Jonasson bor i samma område och sprang dit med sin kamera när han såg röken.

Fångade Ferrarin

- Jag kom dit samtidigt som brandmännen. Två brandkårer härifrån Norrköping deltog i släckandet, säger han.

Till den mindre dramatiska sorten hör Patrik Lundströms bild på Per Gessles nya Ferrari. Patrik Lundström fångade världsstjärnan i sitt nya vrålåk när han hade varit och kört gocart.

När Patrik inte kör runt på banan arbetar han som reparatör på Renhållningsbolaget i Halmstad och han är en flitig amatörfotograf.

- Jag har en digital systemkamera och fotografering är ett stort intresse. Men bilden på Ferrarin tog jag med mobilen, säger han.

Tjäna 71 000 kronor

Alla bilder som skickas in till Aftonbladet är med i tävlingen "Årets bästa läsarbild". Den som tar den belönas med 71 000 kronor. Den bästa bilden varje månad belönas med 7 100 kronor och varje publicerad bild får 710 kronor.

Vill du vara med är det bara att mms:a, sms:a eller mejla in dina bilder till Aftonbladets tipsnummer 71 000.

Så tipsar du Aftonbladet:

Kajsa Sigvardsson