PRESENTERAS AV

Jonathans överraskning till sin hjärtekrossade mamma

1 av 2
GODA NYHETER

Tidigare i veckan gjorde 12-årige Jonathans mamma slut med sin pojkvän. Han såg att hon var hjärtekrossad och gjorde en överraskning som har fått flera tusen hjärtan att smälta, sedan den delats vidare på Facebook.

I maj träffade Angelica personen som kunde varit mannen i hennes liv. Under flera månader gjorde de allt ihop. Men till hennes stora förtvivlan gjorde de slut i veckan.

– Jag föll pladask för honom. Och det verkade som att han gjorde samma sak. Vi tänkte framåt och gjorde så mycket tillsammans.

Men uppbrottet berör inte bara Angelica, utan även hennes 12-åriga son Jonathan.

– Han avgudade verkligen honom. Vi har haft det tufft tidigare men de senaste månaderna har allt blivit bättre. Men uppbrottet i veckan gjorde mig väldigt ledsen, vilket Jonathan såg. Han är en känslomänniska.

”Hade varit ute och rökt”

Angelica berättar att Jonathan brukar visa mycket kärlek. Och den här veckan han han suttit på hennes sängkant och strukit henne över ryggen, hållit om henne och frågat om han ska sätta på lite kaffe.

Men under fredagen, när allt kändes extra tungt stod han alltså för en ännu mer speciell överraskning.

Jonathans lapp har fått flera tusen hjärtan att smälta, sedan den delats i en grupp på Facebook.

– Jag hade varit ute och rökt. När jag kom in hade han gjort en gång av plastpåsar från dörren ut till köket. Och där låg teckningen. Jag började gråta. Han är verkligen världens finaste.

ARTIKELN HANDLAR OM

Facebook

Kärlek