God kväll! Här är dagens toppnyheter

NYHETER

Haft fullt upp i dag och inte hållit stenkoll på nyhetshändelserna? Ingen fara – vi har bevakat dem åt dig. Här är dagens toppnyheter.

Foto: CARLOS BARRIA / TT NYHETSBYRÅN

Efter Ryssland-kopplingarna: Trumps säkerhetsrådgivare avgår

USA:s nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn lämnar sin post efter mindre än en månad. Donald Trump ska ha blivit varnad för att Flynn inte varit helt ärlig om sina kontakter med Rysslands ambassadör – och att han skulle kunna vara en måltavla för rysk utpressning.
Läs hela artikeln
Wolfgang Hansson: Hur länge kan kaoset i Vita huset få fortsätta?

Lena Mellin efter Malmö-skjutningarna: Det är nog nu

Aftonbladets politiska kommentator ryter ifrån mot mot våldet i Malmö – där 18-åringar går i skottsäkra västar och oskyldiga 16-åringar skjuts i huvudet på busshållplatsen. ”Samhället måste resa sig”, skriver hon.
Läs hela artikeln
LÄS OCKSÅ: Vaktmästaren i Malmö kan ha skjutits av misstag

Kastade ut Josefin – helt utan varning

Vårdbolagen har säljande hemsidor och säger sig kunna hantera barn med svår problematik. Men helt utan förvarning kan de bryta ett kontrakt och kasta ut barnet. I dag fortsätter vår granskning av fallet Josefin – som blev ”Sveriges farligaste flicka”.
Läs hela artikeln
TV: Flickan bakom pansarglaset – se den unika minidokumentären om Josefin

Foto: STEFAN JERREVÅNG

Sven Melander akut till sjukhus

Skådespelaren Sven Melander, 69, fick under söndagskvällen avbryta teaterföreställningen ”Sugar” och åka till sjukhus med akuta magsmärtor.
Dagen efter opererades han.
– Man har så jävla ont, säger Sven Melander till Aftonbladet.
Läs hela artikeln

”Diktatorns halvbror mördad av agenter”

Kim Jong-uns halvbror Kim Jong-nam förgiftades på en flygplats i Malaysia av två kvinnliga nordkoreanska agenter, enligt Reuters. De misstänkta lönnmördarna ska ha använt giftnålar – och sedan flytt mordplatsen i en taxi.
Läs hela artikeln

Här går Sanna Lundell till hård attack mot Markus Birro

”Står inte för den islamofobi och det kvinnohat som du sprider”. Se klippet här ovanför.
Se alla dagens mest sedda tv-klipp här


Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!