30-talsvilla med spabad utomhus toppar Malmölistan

En 30-talsvilla med spabad på trädgårdens trädäck lockade flest besökare av Malmöbostäderna på Hemnet förra veckan.

Tre av topplistans bostäder har spabad, och lika många har trädäck. Denna gång klickade sig även en etagevåning in på listan.

Här är de fem bostäder som klickades mest på Hemnet i Malmö under vecka 9.

Denna villa klickades mest på Hemnet i Malmö förra veckan.
Denna villa klickades mest på Hemnet i Malmö förra veckan.

1. Rosenvång, Malmö

Pris: 11 650 000 kronor. Antal klick: 20 574. Mäklare: Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Denna villa på Rosenvång sopar banan med klick denna vecka med över 20 000 klick efter bara några dagar på Hemnet. Villan byggdes 1937 och harklar välbevarade detaljer från 30-talet såsom trägolv, lamprosetter och högt i tak.

På entréplan finner du hall, toalett, vardagsrum, matsal samt kök. I matsalen finns en öppen spis och från detta rum når du också uteplatsen i form av ett trädäck med spabad. På ovanvåningen finner du ett större badrum samt tre sovrum. Ena sovrummet har också en balkong som vetter ut mot trädgården. Från det sovrummet når du också via en spiraltrappa upp till vindsvåningen som i dag används som walk in closet. I källarvåningen finns ytterligare ett badrum med bastu, en tvättstuga samt allrum. 

Boarean ligger på 178 kvadratmeter och biarean på 154. Tomtarean är 857 kvadratmeter stor. I trädgården finns stora grönytor, fruktträd och flera uteplatser. Här finns också ett stort garage med uppfart.

Budgivning pågår, och priset är i skrivande stund uppe någon miljon över utropspris.

Denna sekelskiftsvilla klickades näst mest i Malmö vecka 9.
Denna sekelskiftsvilla klickades näst mest i Malmö vecka 9.

2. Oxie Kyrkby, Malmö

Pris: 3 995 000 kronor. Antal klick: 13 235. Mäklare: Våningen & Villan.

Denna villa i Oxie Kyrkby klickades näst mest i Malmö förra veckan. Byggåret står som 1909. Villan beskrivs som en sekelskiftesdröm och har bland annat detaljer såsom en vacker kakelugn, punschveranda och välvda fönster. På entréplan finns bland annat matsal, kök, wc samt vardagsrum. På ovanvåningen finner du villans fyra sovrum samt ett större badrum.

I trädgården finns också ett friliggande trädäck med bubbelbad och här finns också ett nybyggt uterum. Villan är 162 kvadratmeter stor och tomtarean är 776 kvadratmeter.

Budgivning pågår.

Atriumhus med stort trädäck i Hyllie.
Atriumhus med stort trädäck i Hyllie.

3. Hyllie, Malmö

Pris: 5 900 000 kronor. Antal klick: 11 457. Mäklare: SkandiaMäklarna.

Denna enplansvilla klickar in sig på tredje plats i veckans klicktopp. Villan är 170 kvadratmeter stor och har 5 rum. Enplanshuset är ett atriumhus som byggdes år 1964 och beskrivs ha en funktionell planlösning. Villan är också renoverad och har en modern och ljus interiör.

Huset har fyra sovrum, ett kök med öppen planlösning mot matplats samt vardagsrum. Villan har ett badrum, en wc samt ett tvättrum. Här finns även förråd. I vardagsrummet finns en braskamin.

I trädgården finns ett stort trädäck vilket du når från matsalen, vardagsrummet samt tre av sovrummen. På uppställningsplatsen får du plats med upp till fyra bilar.

Radhus, 100 meter från havet i Limhamn.
Radhus, 100 meter från havet i Limhamn.

4. Limhamn, Malmö

Pris: 7 495 000 kronor. Antal klick: 10 374. Mäklare: SkandiaMäklarna.

Detta gavelradhus hamnar på fjärde plats på veckans klicktopp. Här bor man med närhet till havet, enbart omkring 100 meter till stranden och några meter ytterligare till Sibbarps kallbadhus. Huset byggdes år 1990 och har en boarea på 150 kvadratmeter. Tomtarean ligger på 197 kvadrat.

På entréplan finner du wc/dusch, tvättrum, kök samt en matplats med öppen planlösning mot vardagsrum. På ovanvåningen finner du tre sovrum, ett badrum samt ett allrum från vilket du når husets balkong. Enligt beskrivningen kan detta göras om till ytterligare ett sovrum.

I badrummet finns jacuzzi. 

Denna etagelägenhet på Drottningtorget klickade in sig i topp fem under vecka 9.
Denna etagelägenhet på Drottningtorget klickade in sig i topp fem under vecka 9.

5. Drottningtorget, Malmö

Pris: 4 195 000 kronor. Antal klick: 9 634. Mäklare: Våningen & Villan.

Denna tvåvåningslägenhet på 104 kvadratmeter hittar du högst upp i ett hus som byggdes år 1927. Lägenheten är en etagevåning med vindsvåningskaraktär och exponerade takbjälkar målade i vitt. Lägenheten har ett sovrum i nuläget men man kan lätt göra om till ytterligare ett sovrum enligt mäklarbeskrivningen. Från hallen har du badrummet till vänster och köket till höger. Från köket är det öppen planlösning mot matrummet, och innanför det finns ett sovrum. Från matrummet når upp till andra våningsplanet där du finner ett kontor – som kan göras om till sovrum – samt vardagsrum, wc och klädkammare.

Månadsavgiften ligger på 4 373 kronor.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN