Höll 16-årig flicka i bur - som sexslav

32-åring inför rätta för ”frivilligt” våld: Hon skrev på ett slavkontrakt

32-åringen stängde in den tonåriga flickan i en hundbur, piskade henne med rotting och urinerade på henne.

Innan förnedringen skrev hon frivilligt på ett slavkontrakt.

Nu står mannen inför rätta – misstänkt för grov misshandel.

Rättegången om det kontroversiella fallet inleddes i morse i Malmö tingsrätt.

32-åringen var propert klädd och kortklippt när han leddes in i salen. Flickans talan fördes av hennes målsägandebiträde.

– Man kan inte samtycka till grov misshandel, sade åklagaren när hon framförde sin sakframställan, rapporterar Aftonbladets utsände på plats.

"Jag vill ha en hård master"

Mannen, en skånsk företagare, och den 16-åriga flickan fick kontakt med varandra via dominans- och sadomasochismsidor på internet.

"Jag vill ha riktig hård master. En som inte fegar ur", skrev flickan. Hon skrev därefter på ett kontrakt där hon gick med på att domineras av mannen.

Under en helg i januari i år låstes flickan in naken i en hundbur i mannens lägenhet, piskades med rotting och linjal och fick enligt åklagaren ställa upp på oralsex tills hon kräktes.

Mannen satte fast så kallade krokodilklämmor, kraftiga metallklämmor med vassa tänder, i 16-åringens bröst och spände upp dem i väggen så att hon tvingades stå på tå.

Den misstänkte 32-åringen säger att flickan hade önskat allt detta. Att hon till och med hade skrivit en lista på vad hon ville vara med om.

När flickans bekanta fick höra om våldsträffen anmälde de mannen till polisen.

Första gången i svensk domstol

Initialt misstänktes 32-åringen även för grov våldtäkt och olaga frihetsberövande, men när det stod klart att flickan samtyckt till handlingarna friades han från misstankarna.

Den 16-åriga flickan har tidigare haft ett självskadebeteende, något hon berättade om för 32-åringen.

– Han borde ha förstått att hon inte mådde bra, säger åklagaren.

I rättegången kommer åklagaren att kräva svar på hur mycket våld som är lagligt i en frivillig sexakt med grova våldsinslag. Det är första gången som frågan prövas i svensk domstol.

Publisert: