Tatuerararens hämnd – ritade enorm penis

avWilliam Svärd

NYHETER

Bråka aldrig med din tatuerare.

En 25-åring ville ha tuffa drakar, yin och yang på ryggen.

Det blev en 40 centimeter stor penis.

Bakgrunden till den misslyckade tatueringen var ett bråk mellan 25-åringen och hans 21-årige kamrat, som är amatörtatuerare. Bråket kulminerade med att 25-åringen åkte hem till den andre för att reda ut tvisten.

På något vis blev han då övertalad till att bli tatuerad av den andre, skriver tidningen The Ipswich Advertiser i Australien, där det hela inträffade förra veckan.

”Det ser bra ut”

– Offret var till en början inte intresserad, men han blev övertalad och sade att han ville ha yin och yang-symboler och drakar, säger Paul Malcolm vid Ipswichpolisen till tidningen.

Tatueraren sade åt den andre att lägga sig på mage och började sedan tatuera honom på ryggen. Samtidigt stod en kamrat bredvid och sade uppmuntrande ord som ”det ser riktigt bra ut”.

Även en slogan

När 25-åringen kom hem till sin flickvän visade han upp ryggen.

– Hon sade: ”jag tror inte att det blev riktigt som du tänkt dig”.

Förutom den 40 centimeter stora penisen fanns där en ramsa som gick ut på att 25-åringen var homosexuell. Som grädde på moset ska han dessutom ha blivit slagen och utslängd ur 21-åringens bostad direkt efter att ha blivit tatuerad.

21-åringen är nu misstänkt för att ha ”orsakat kroppsskada” och ska upp i rätten den 15 november. För 25-åringen väntar flera laserbehandlingar för att få bort den misslyckade tatueringen.