Polisens speciella efterlysning – efter barnet på torget

avMalin Wigen

Polisen i Halmstad efterlyser ett barn som bad om en speciell sak under deras möte.

Polisen brukar då och då göra efterlysningar – denna efterlysning är dock lite utöver det vanliga.

I ett inlägg på Facebooksidan för polisen i Halmstad och Laholm efterlyser polisen Fredrik ett barn i sju- eller åttaårsåldern i gul regnjacka med luva och stövlar – om han minns rätt. Barnet ska ha kommit fram till Fredrik på Stora torg i Halmstad och bett om att få ta ett kort på en polis.

När du fick JA till svar och gick för att hämta kameran kom det fram en farbror som jag var tvungen att prata med. Samtidigt hade vi väldigt mycket att göra vid Stora Torg och jag är osäker på om du fick din önskan uppfylld, kanske av någon annan polis på platsen?”, skriver Fredrik i inlägget.

Foto: TT/Colourbox
Polisen efterlyser barn i gul regnjacka.

Vill rätta till dagen

Nu undrar han om det är så att barnet fortfarande önskar en bild och kanske även vill provsitta i polisbilen – för då ska de ordna det.

Är du förälder och känner igen att ’en farbror’ avbröt ditt barns önskan idag, skriv till oss här så ska vi rätta till dagen för er!”, avslutar polisen inlägget.

Flera hyllar polisens gulliga efterlysning. ”Man blir glad i hela hjärtat”, skriver en person och ”Ni är otroliga”, skriver en annan. Än ska ingen ha givit sig till känna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Halmstad