Svensk modell vägrar sälja sin historia

Publicerad:
Uppdaterad:

Ytterligare en svensk fotomodell uppges ha hånglat med David Beckham.

Men hon vägrar sälja sin historia till de engelska tidningarna.

- Hon vill bara att det hela ska sjunka undan, säger en nära vän.

Aftonbladet kunde i går berätta om hur fotomodellen Frida Karlsson erbjuds fantasisummor för att sälja sin historia om hur hon kysstes med David Beckham.

"Heta kyssar"

Mötet mellan Frida Karlsson och David Beckham inträffade i samband med en välgörenhetsmatch med fotbollslaget Real Madrid. Under en efterfest på den engelske fotbollsstjärnan hotell uppges han ha kysst den svenska fotomodellen.

Nu visar det sig att ytterligare en svensk fotomodell var med på samma fest och även hon lär ha hånglat med David Beckham.

- Det var heta kyssar. Det kan ju bli så när en samling attraktiva människor träffas i en lokal fylld med sprit och dans, säger en nära vän till fotomodellen.

Gått under jorden

Sedan detta blev känt har de engelska tidningarna jagat den svenska fotomodellen. Till slut har hon blivit tvungen att gå under jorden och sluta svara i telefonen.

- Hon vill absolut inte att det ska komma ut. De hade ju inte sex med varandra och hela grejen har fått alldeles för stora proportioner. Nu vill hon bara att det hela ska sjunka undan, säger hennes vän.

Tidigare artiklar:

Olle Castelius

Publicerad: