Fredrik försvann i lördags natt

NYHETER

Polis och anhöriga söker intensivt efter 23-åringen

Fredrik Stenman, 23, försvann i lördags natt från centrala Sundsvall.

Trots att ett stort polisuppbåd sökt intensivt har han ännu inte hittats.

Foto: Försvunnen Fredrik Stenman är cirka 180 cm lång, har kort skägg och rakat huvud. Han bar vid försvinnandet svart träningsoverallsjacka med vita revärer på ärmarna, mörka jeans, vita gympaskor med svarta ränder på samt orange och blå keps.

Fredrik Stenman sågs senast utanför krogen Daltons i Sundsvall natten mot i söndags. Då var klockan ungefär två på natten.

"Brukar höra av sig"

Han skulle då promenera hem till en släkting som bor i närheten. Men när han aldrig dök upp anmälde hans anhöriga honom som försvunnen.

– Normalt så brukar han höra av sig två gånger varje dag oavsett vad han sysslar med, säger hans styvfar till Sundsvalls tidning.

Polisen i Västernorrlands län har sedan dess sökt intensivt efter Fredrik Stenman.

– Vi har sökt i hamnbassängen och i närområdet. Vi har även kontaktat alla hans vänner så han inte är hos någon av dem men ingen av dem vet något. Han är borta, säger polisens presstalesman Börje Öhman.

Hotbild

Polisen har sökt med hundar efter den tänkta vägen mellan centrala Sundsvall och den försvunnes hem utan resultat, och vänner och anhöriga till Fredrik Stenman har anordnat sökkedjor. Allt utan resultat.

Enligt Fredriks styvfar ska det finnas en hotbild mot honom. Till st.nu säger styvfadern att Fredrik Stenman haft ett missbruk av tabletter, vilket orsakat hoten och skulderna.

Polisen utreder dock i nuläget det hela som ett försvinnande utan misstanke om brott.