Polisen släpper nya bilder i jakten på tvillingarna

NYHETER

Nytt vittne pekar ut mystisk kvinna på Korsika

1 av 3
NYA BILDER Här tar de Matthias Schepp ut pengar i en bankomat i franska Marsielle – tre dagar senare tar han sitt liv.

Här tar de försvunna tvillingarnas pappa ut pengar i en bankomat i franska Marsielle.

Tre dagar senare tar han sitt liv i södra Italien.

Nu påstår ett vittne att hon sett Matthias Schepp och tvillingarna tillsammans med en okänd kvinna på Korsika.

Sökandet efter de sexåriga tvillingarna Alessia och Livia fortsätter.

Den franska polisen släppte i dag övervakningsbilder där man ser hur Matthias Schepp tar pengar i en automat i Marsielle, dit han åkte dagen efter att han rövade bort flickorna från deras mammas hem i Schweiz. Polisen hoppas att bilderna ska få vittnen att träda fram.

Mystisk kvinna

Samtidigt utreder polisen vittnesuppgifter från Olga Orneck, som bor i hamnstaden Propriano på Korsika.

När hon skulle ut och köpa tidningen på morgonen den 1 februari såg hon Matthias Schepp och tvillingarna tillsammans med en okänd kvinna. De gick tillsammans och åt på crossianter.

– Jag lade märke till dem eftersom Propriano är en liten by där främlingar upptäcks omedelbart, särskilt vid den här tiden på året, säger Olga Orneck till nyhetsbyrån AFP.

– Kvinnan var mellan 45 och 50, med brunt hår och hon hade på sig en svart kappa och vita byxor. Hon är inte från Propriano för då hade jag känt igen henne.

"Fortsätt leta"

I Italien letar polisen samtidigt efter Matthias Schepps GPS. De misstänker att han kastat bort den innan han tog sitt liv och vill hitta den för att ta reda på var han har varit.

I går bekräftade polisen i Schweiz att Schepp skickat ett brev till sin före detta hustru, där han skrev att han dödat flickorna och att han skulle ta sitt liv. Brevet postades samma dag som Matthias Schepp kastade sig framför ett tåg.

Tvillingarnas mamma gjorde ett uttalande i går där hon vädjade till polisen att fortsätta leta efter tvillingarna.

– Mitt hjärta som mamma känner att mina döttrar lever. Jag ber er, fortsätt leta efter Livia och Alessia, sa Irinia enligt AFP.