Kraften är stark – även hos Facebookgrundarens dotter

NYHETER

Den sjunde Star Wars-filmen ”Star Wars: The Force Awakens” har precis haft världspremiär – och orsakat något av en stjärnornas krig-feber över världen.

Efter att Facebookgrundaren Mark Zuckerberg la upp en bild på sin dotter som jedi spreds även den som en löpeld över nätet.

Att Facebookgrundaren Mark Zuckerberg nyligen blev pappa har troligtvis undgått få. Kanske främst då han och hustrun Priscilla Chan i samband med födseln av dottern Max nyligen lät meddela att de planerar skänka 99 procent av sin förmögenhet till välgörenhet. En förmögenheten som beräknas till 45 miljarder dollar, vilket motsvarar 391 miljarder kronor.

Full mundering

Nu har han – eller rättare sagt hans två månader gamla dotter – återigen gett upphov till stort engagemang och glada miner på sociala medier.

Detta efter att Zuckerberg natten till fredag svensk tid la upp en bild på dottern iklädd full jedi-mundering på Facebook, tillsammans med kommentaren ”Kraften är stark hos den här”. Omkring henne syntes karaktärer som Darth Vader, Chewbacca, BB-8 och givetvis en ljussabel.

Fler jedi-bebisar

På lite drygt fem timmar hade långt över en miljon personer gillat inlägget och drygt 22 000 hade delat det, och även kommenterat det genom att själva lägga upp bilder på jedi-bebisar.

ARTIKELN HANDLAR OM