Nyheter

”Spelar rundpingis och dricker dajmglassdrink”

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

Mela Tesfazion, 28, programledare för Morgonpasset i P3:

Mela Tesfazion dansar gärna loss på Mosebacken.
Mela Tesfazion dansar gärna loss på Mosebacken.

Jag tar med mig lite sköna tjejpolare till det fina tapasstället Ramblas vid Horns-tull. Där tar vi tapas efter tapas med extra aioli här och där. Det blir även en dagens för mig som håller på att lära mig att uppskatta vuxensmaker. Vitt vin, till exempel, börjar smaklökarna acceptera.

Efterrätter är viktiga för mig så vi tar oss till Nero sedan eftersom de har en ricotta- och vaniljbakelse som är väldigt mäktig. Den måste jag ha.

Sedan går vi till Ugglan som är ett boule- och pingishak där invigda hänger och spelar rundpingis. Det är bara jag och Lawen som håller på, de andra är inte lika roade.

Jag tvingar med dem till kasinot sen. Egentligen är det bara jag och Ulli som gillar det. Vi kommer överens om att spela för 300 kronor på roulette. Man måste alltid bestämma hur mycket man ska spela för innan. Målet är en snabb vinst.

Vi går på plus minus noll och går vidare till Vampire Lounge. Där har de söta, sliskiga glassdrinkar med barnsmak som passar mig. Jag tar en dajmglassdrink.

Efter det blir det dans. Det är viktigt att dansa. Vi går till Mosebacke och Yes-klubben. Där hänger vi, svettas och dansar loss.

Sedan delar vi på en taxi hem till Sarah allihop där vi har brottningstävling. Madrassen åker fram och vi flyttar tv:n och soffan. Någon dömer och det är tidtagning och allt. Det ligger en chokladkaka i potten också. Vi brottas tills det är dags att sova. Jag orkar inte gå hem utan sover över hos Sarah.

NOTAN

Caroline Heiner

ANNONS

Allt för din bästa vän 😺 upp till 30% på Djur hos MEDS!

Extern länk från MEDS

Beställ här

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter