Sexfantasier och ljudfiler från mammans mobil

NYHETER

Läggs fram som bevis under rättegången i morgon

Eksjö/Stockholm

Nedklottrade essäer med sexualsadistiskt innehåll.

Sexfantasier i ljudfiler inspelade på mobiltelefon.

Allting kommer att dras fram i rättegången mot Bobbys mamma och styvpappa.

Styvpappans advokat Per Oehme gjorde under sin sakframställan på rättegångens första dag ingen hemlighet av att han kommer att försöka spräcka bilden av mamman som ett oskyldigt offer i styvpappans våld.

Bevisen: Nedklottrade sexuella fantasier och ljudfiler med sexualsadistiskt innehåll, inspelade på mammans mobiltelefon.

Lite av de skrivna ”essäerna” läste Per Oehme upp i rätten. I morgon kommer dessutom en ljudfil, som mamman spelat in på sin mobiltelefon, att spelas upp i rätten.

”Fötter fastbundna i stolsben”

– Det vi ska höra i morgon innehåller sådant som fötter som är fastbundna i stolsben, kaffe som bränns, en tändare som tänds under en fot, elektricitet som på ett visst sätt är kopplad på en kvinna och sätts på, en rem över magen och handlederna”, berättade Per Oehme i rätten.

Ljudfilen är alltså inspelad av kvinnan själv, vilket både hon och hennes försvarare Anders Berggren vidgår. Men:

– Jag anser att det är en beställning från styvpappans sida, säger Anders Berggren till aftonbladet.se:s utsända reporter.

Mamman skulle enligt honom alltså bara ha velat tillfredställa styvpappans önskemål.

Berggren motsatte sig att ljudfilen skulle spelas upp i rätten. Men efter en kort stunds enskilt övervägande godkände rättens ordförande att den skulle spelas upp. Av praktiska skäl kommer det dock att ske först i morgon.

Simone Söderhjelm, Robert Triches