- Jag är på pickalurven i en snödriva

NYHETER

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Edith Backlund, 23, sångerska och skådespelerska:

Foto: FREDRIC ALM
Edith Backlund, 23, börjar kvällen i bastun, dricker drinkar på Söder och avslutar alltid kvällen med en såsig kebab.

- Jag har två timmar på mig tills jag ska träffa vännerna vid Slussen. Skönt. Tar det lugnt. Går och tränar. Ligger länge i bastun. Har massor med tid att...shit! Bara 10 minuter kvar och jag hoppar i mina kläder, sminkar mig på måfå samtidigt som jag torkar håret och skickar förlåt-mess från mobilen. Springer till Slussen och suger i mig en energidryck.

Hämnas på sin man

- Går på Medea på Stadsteatern. Det känns lagom högtidligt och kostar inte mer än att gå på bio. Medea hämnas på sin otrogne man genom att döda sina barn och där har vi en intrig som inte ens BB kan matcha.STar sedan tuben till Söder och beställer in mat och drinkar på Koh Phangan och låtsas att det inte är -28 grader ute.

Svänger på höfterna

- Blir på pickalurven och ramlar i snödriva på väg till Heatwave på Mosebacke, så lättpåverkad är jag. Väl där svänger vi höfterna tills natten blir sen. Smuttar rött. Husbandet Loveman är som vanligt skönare än Dux och personalen är både snäll och trevlig tills klockan blivit två och det är dags att gå. Vi går.

- Ingen utekväll är fullkomlig utan en såsig kebab. Det är knökfullt på Folkets Kebab på Folkungagatan och jag beställer en utan lök och får med lök ändå. Men det får gå för jag vill inte vara den som är den. Trycker i mig kebab och cola light och tar första bästa lagliga taxi hem.

Tusenlappen

Sofia Larsson