God morgon! Det här hände medan du sov

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Flygmekaniker jagas av FBI för 110 personers död

ValuJet flight 592 lyfte från Miamis flygplats – tio minuter senare stod det i lågor. Alla dog när planet kraschade i träsket Everglades år 1996. Flygplansmekanikern Mauro Ociel Valenzuela-Reyes jags nu av FBI misstänkt för att ha orskat 110 människors död.
Läs hela artikeln

Man till sjukhus efter villabrand

En mindre villa i Höllviken brann under fredagskvällen. En man som befann sig i huset räddades ut av grannar och fördes till sjukhus med ambulans
Läs hela artikeln
Två gripna efter biljakt

Lula förhandlar om överlämnande

Brasiliens expresident Luiz Inácio Lula da Silva förhandlar om sitt överlämnande, efter att han inte lytt den arresteringsorder som slagit fast att han skulle överlämna sig till polisen på fredagen.
Läs hela artikeln

Färdigdansat för Nikki Amini i Let’s Dance

Britt Ekland åkte ur tävlingen förra veckan. Nu är det även färdigdansat för Nikki Amini i ”Let’s dance”.
– Jag tycker att jag har gjort mitt bästa. Jag är nöjd och väldigt glad över att få ha dansat med Tobias, säger hon till Nöjesbladet.
Läs hela artikeln
JAN-OLOV ANDERSSON: Är som Mellon – fast bättre

Bisarr hotellkrock för Timrå och KHK i natt

Tekniska problem med flygplanet tvingade Timrå kvar i Blekinge efter SHL-avancemanget. Då checkade laget, och flertalet supportrar, in på samma hotell som Karlskrona samtidigt hade sin avslutningsmiddag.
– Det känns tråkigt att inte komma hem, säger Jeremy Boyce.
Läs hela artikeln
Hjältens vädjan efter firandet: Måste ha tillbaka mina grejer

Diplomatkrisen i ”Swederland” får Twitter att kikna

Det började med flaggan utanför New York-börsen. I stället för den svenska vajade pinsamt nog den schweiziska på börshuset. Nu drabbar länderna samman i historiens artigaste och roligaste diplomatiska strid på Twitter.
Läs hela artikeln

Ett år efter attentatet – terrorn har förlorat

INGVAR PERSSON: Sorgen finns kvar, och vreden. Men samtidigt kan vi konstatera att terrordådet för precis ett år sedan misslyckades. Rakhmat Akilov kunde inte slå undan kärnan i det som är Sverige.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!