Innelistan

1 (NY) Victoria Bernadotte

NYHETER

Hon älskas av folket eftersom hon är vacker, blåblodig, rik och ung. Den senaste tiden har hon dessutom både lyckats skaffa kille och fylla 25. Det är inte klokt vilka talanger vår blivande drottning besitter.

2 (3) Lasse Berghagen

En gång i tiden avskyddes han av folk och framför allt av kritiker. Med senaste årens succéer med ”Allsång...” har folkhjälten Berghagen tagit revansch. På tisdag gästar Hoffsten och Afro-Dite.

3 (NY) Eva Parker

Sångerskan i punkpopbandet Parkerpop sjunger inte bara smarta texter svängigt som fan, hon har skinn på näsan och tar sin musik på blodigt allvar också. Skivan ”Delusions of Grandeur” finns ute nu.

4 (5) Jade Ell

Som en softbluesig Robyn pratsjöng Jade in sin singel ”Shallow World” på P3:s spellistor. Livespelningar i Stockholmstrakten under augusti, så håll öronen öppna.

5 (6) Per Gessle

Gessle är inte bara musikmotor i Roxette utan också krogägare. Leif’s Lounge röjer värst på Tylösand och är karlns största hit sedan ”Must have been love” toppade listorna 1990.

6 (4) Christer Björkman

Turnerar med Rickard Herrey, Magnus Carlsson, Charlotte Nilsson, Nanne och Den stora schlagerfesten. Aktuell med fröken Rickard Engfors i Pride-låten ”Ma vie (This is my life)”.

7 (NY) Marina Schiptjenko

Keyboardist i avsomnade bandet Vacuum och framför allt gallerist. Tyvärr syns inte alla hennes coola kläder i radio, men hon är klok som en pudel och sommarpratar i P1 på onsdag.

8 (7) Alcazar-Tess

Annikafiore och Andreas har visserligen energi på scen, men värst är kortkorta Tess som måste ha trillat ner i Red Bull-grytan som liten. Roligt och upplivande att se deras discodängor live!

9 (10) Tilde Björfors

Tilde har regisserat Petters och Bounces gemensamma turné. Dessutom är hon direktör för Cirkus Cirkör som spelar ”Romeo och Julia” med Dramaten-skådisar på Elverket fram till september.

10 (9) Bengt Alsterlind

Varje torsdag kväll, med repris söndagar, kan du få lära dig allt om hur man gör glass, bygger en trädkoja eller hur det ser ut i en bilfabrik, tack vare Bengt Alsterlind och barndomsfavoriten ”Hajk”.

Utelistan