Hus och hem

Stjärnorna tvingas rea ut sina lyxvillor

NYHETER

Sänker priserna för att bli av med husen

Britney Spears, Nicolas Cage och Mel Gibson har svårt att sälja sina hus. Gibsons hus (t h) reas nu ut för 230 miljoner.

Foto: AP och Sothebys

Bostadsmarknaden börjar vända i USA.

Men världsstjärnorna lyckas ändå inte sälja sina hus.

Mel Gibson, Britney Spears och Nicolas Cage tvingas nu rea lyxegendomar.

Nyligen kom siffror National Association of Realtors som visar att den amerikanska bostadsmarknaden börjar ta fart efter den största svackan någonsin.

Den nya statistiken visar att försäljningen av befintliga bostäder steg med 6,7 procent i april, det är den största uppgången på sju och ett halvt år.

Trots det lyckas inte världsstjärnor som Mel Gibson, Nicolas Cage och Britney Spears bli av med sina superlyxiga hus.

Mel Gibson började försöken att sälja sin gård Old Mill i Connecticut redan 2007 för 310 miljoner kronor. Gården är på 77 heltar med en huvudbyggnad på 1500 kvadratmeter I september förra året sänkte han priset till 270 miljoner, men köparna fortsatte att lysa med sin frånvaro.

Den nyskilda stjärnan som har ett åttonde barn på väg är nu mycket angelägen om att sälja gården och har sänkt priset till 230 miljoner kronor.

Försökt i tre år

Även Gibsons skådespelarkollega Nicolas Cage har problem med sin husförsäljning. I tre år har Cage försökt sälja sin jättevilla i Bel Air för 35 miljoner dollar. Nyligen fick han ett skambud på 17,5 miljoner dollar, men tackade nej.

Det går inte mycket bättre för Britney Spears i försöken att sälja hennes i Beverly Hills. Spears impulsköte huset under sin mest maniska period 2007, och har ända sedan dess försökt sälja det. Huset var ute för åtta miljoner dollar i höstas, men nu har priset sänkts till 6,5 miljoner dollar. Men köpare saknas ändå, och Britney kan räkna med att förlora pengar, hon köpte huset ör 6,75 miljoner dollar.

Minimedia

ANNONS EXTERN LÄNK

SOMMAR-REA på barnkläder – 70% rabatt på märkeskläder

Kids Brand Store

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter

/

Hus och hem

ÄMNEN I ARTIKELN

Hus och hem

Renovering