”Släpp ut mig för fan!” – här skämtar han med besökarna på sin egen begravning

avOlle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

Shay Bradley gjorde allt för att hans fru inte skulle behöva gråta så mycket på sin makes begravning.

Det var en dyster eftermiddag på en begravning i Dublin. Säckpipan ljuder sorgligt och det var precis sådär ledsamt som det blir när omtyckt familjemedlem, gammal vän eller kollega precis har gått bort. Plötsligt bröts stämningen av knackningar och en välkänd röst från kistan ljuder:
”Hallå? Hallå? Släpp ut mig, för fan! Var är jag. Släpp ut mig, det är mörkt här inne. Släpp ut mig, jag hör faktiskt er. Är det där prästen jag hör?”

Foto: Twitter
Shay Bradley, fick sista skrattet.

Ville att frun skulle skratta

Rösten från kistan tillhörde Shay Bradley, samma man som alla var där för att begrava. Shaye var under hela sitt liv en riktig skämtare och inspelningen gjorde Shaye tillsammans med sin son ett år innan sin bortgång.
– Anledningen till att han gjorde det här var att han ville vara säker på att min mamma skulle lämna kyrkogården skrattandes och inte gråtandes. Och det var precis vad som hände, säger Andrea, dotter till Shaye Bradley.

Shaye Bradley kämpade mot cancer sina sista tre år i livet men han förlorade aldrig sitt goda humör och sitt sinne för för humor, berättar dottern för Irish Mirror.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Prank

Begravning

Cancer