Dubbelmordet i Vallentuna

Framgångar för polisen kring dubbelmord

Av: 

TT

Ingen är ännu gripen för det misstänkta dubbelmordet i Vallentuna.

Foto: Christine Olsson/TT

NYHETER

Ingen är ännu gripen för det misstänkta dubbelmordet i Vallentuna – men polisen har hittat en vit Skoda Fabia med koppling till händelsen, enligt DN.

Polisens tekniker är fortfarande på plats vid villan.

– Den tekniska undersökningen på platsen beräknas vara klar först om en vecka, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Stockholmspolisen går också ut med att man hittat en vit Skoda Fabia med koppling till händelsen. Bilen hittades på en parkering i Norrtälje och polisen vill ha mer information om bilen.

– Vi vill veta så mycket som möjligt av de personer som kan ha sett någon rörelse kring den här bilen, eller såg när den kom dit. Vi ser att den har bäring på mordutredningen i Vallentuna, säger Towe Hägg till Dagens Nyheter.

Det var på torsdagen som två döda personer hittades i ett hus i Vallentuna efter det att polisen kallats dit för att söka efter husets ägare som anmälts försvunnen. Det rör sig om en man i 60-årsåldern och en kvinna i 50-årsåldern.

När polisen kom till villan rådde oordning i huset, vilket kan tyda på att någon letat efter något, och omständigheter på brottsplatsen gjorde att man tidigt misstänkte att en eller flera utomstående personer låg bakom dådet, enligt Aftonbladet.

Ärendet klassades som en särskild händelse för att kunna sätta in större resurser i utredningsarbetet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd! Handla SPF, munskydd och allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Grannar i chock efter dubbelmord

ÄMNEN I ARTIKELN

Dubbelmordet i Vallentuna

Vallentuna

Stockholm

Mord