Polisen söker efter bilar i mördarjakten

NYHETER

Vänner tror 19-åriga kvinnan tog en svarttaxi

Den mördade 19-åriga kvinnans vänner fruktar att hon tog svart-taxi hem från nattklubben.

Nu avslöjas att polisen intresserar sig för en eller flera bilar i mördarjakten.

På söndagen hittades den 19-åriga kvinnan död på en kulle i ett skogsparti i utkanten av Norrköping. Enligt uppgift till Aftonbladet hade hon misshandlats till döds.

Mycket tyder på att hon legat mördad i över ett dygn och hennes vänner såg henne senast vid stängningsdags på nattklubben Palace i centrala Norrköping. Och en av vännerna fuktar att hon tog en svart-taxi.

Tidigare våldsbrott

I dag rapporterar Norrköpings Tidningar att en eller flera bilar är extra intressanta i utredningen. Tidningen skriver att svarttaxi-förare har figurerat i flera tidigare utredningar om våldsbrott.

Polisen vill inte gå in på spåret närmare. Samtidigt vill man nu komma i kontakt med alla som såg 19-åringen under natten mot lördagen.

När hon lämnade nattklubben och sina vänner var hon klädd i en mörk tröja, jeans, ljus täckväst och mörka mockastövlar. Den beskrivningen fick polisen redan på lördagen, när 19-åringens mamma kontaktade polisen. Under timmarna fram till att hon hittades på söndagen betraktades fallet som ett försvinnande.

Läs mer:

Mattias Lundell, Annika Sohlander